Het laden ...

ImunoBran Blog

Antikankeractiviteit en potentieel klinisch gebruik van rijstzemelenextracten en fermentatieproducten.

Een onderzoek onder patiënten met multipel myeloom suggereerde ook dat voedingssuppletie met MGN-3/ImunoBran de NK-celactiviteit hielp verhogen. De functie van geactiveerde NK-cellen is het helpen herkennen en doden van kankercellen, wat essentieel is voor kankerpreventie en immunotherapie.

Voedingssupplementen met biomakers?

Het hoofddoel van het onderzoek was om de invloed van een gehydrolyseerde polysacharide – de arabinoxylaanverbinding uit rijstzemelen RBAC – op de biomarkers bij volwassenen met niet-alcoholische leververvetting (NAFLD) te beoordelen.

Vitamine D in kankerprofylaxis

Vitamine D wordt ook wel de zonnevitamine genoemd, omdat een van de hoofdbronnen van deze vitamine in ons lichaam synthese in de huid is, die mogelijk is door blootstelling aan zonnestralen. Als organische verbinding is deze vitamine het voorwerp van heel wat onderzoeken geworden en wordt heel vaak onder de loep genomen door wetenschappers.

Vitamine D in het dagelijkse dieet

Vitamine D is dankzij haar talrijke gezondheidsbevorderende eigenschappen bijzonder waardevol voor ons lichaam. De belangrijkste bron van vitamine D is de zon, en daarom wordt deze vitamine ook wel de “zonnevitamine” genoemd.

Opgelet: valse producten!

Verklaring van de firma BG Trading Sp. z o.o., de exclusieve distributeur van de producten Bi.Bran® MGN-3 (vroeger BioBran).

Soja - een schat aan waardevolle bestanddelen!

Soja en producten die op basis van soja zijn vervaardigd, hebben over de hele wereld heel wat voorstanders. Dat is ook niet verwonderlijk. De eiwitten, vetzuren en fyto-oestrogenen die soja bevat, zijn bijzonder waardevol voor ons lichaam.

Nieuwe perspectieven voor MCH-I-

Aangezien maligne neoplasma’s tegelijkertijd met hun ontwikkeling hun gevoeligheid voor MHC-I-beperkte T-lymfocyten verliezen als gevolg van hun reactie op het aangeleverde kankerantigen, hebben we immunomodulatoren nodig, die in staat zijn om de MHC-I-onbeperkte kankerbestrijdende mechanismen in het aangeboren immuunssysteem te activeren.

Shiitakepaddenstoelen, ongekend gezond

Tot voor kort wist niemand wat shiitakepaddenstoelen waren. En als je al denkt aan dit soort lekkernijen uit het Verre Oosten, dan denk je meestal aan zwarte champignons, die al goed “ingeburgerd” zijn. Het blijkt echter dat andere Chinese paddenstoelen, shiitake, steeds meer plaats in nemen in de winkelrekken.

Vitamine D aanvullen in de zomer

Het is volop zomer en dit is een periode waarin we, dankzij exogene bronnen, op natuurlijke wijze de hoeveelheid vitamine D in ons lichaam kunnen verhogen.