Het laden ...

Uniek voedingssupplement voor de ondersteuning van de immuniteit

mark iconImunoBran is een niet-toxisch voedingssupplement

mark iconOp bewijs gebaseerd product

mark iconHet versterkt het immuunsysteem en verbetert de kwaliteit van leven.

mark iconNatuurlijk en vrij van GGO’s

Andere producten voor jou

ImunoBran 1000

105 zakjes

Poeder met 1000 mg werkzame stof in een zakje. Na het openmaken de inhoud van het zakje in een drankje oplossen of direct met een drankje innemen.

Product detail

2x ImunoBran 250

ImunoBran herstelt het evenwicht tussen biologische parameters en verhoogt geen specifieke parameters ten nadele van de overige.

Product detail

ImunoBran 1000

30 zakjes

ImunoBran is een 100% natuurlijk product op plantaardige basis.

Product detail

Product ImunoBran

Laat meer zien

MGN-3 Arabinoxyland Compound - ImunoBran / BioBran

ImunoBran bevat arabinoxylaan, een vertakt suikermolecuul. Het wordt volgens een gepatenteerd proces met enzymen uit de shiitake-paddenstoel gewonnen uit de schil van rijstkorrels. Het versterkt het immuunsysteem en verbetert de kwaliteit van leven.

De belangrijkste onderzoeker van ImunoBranMGN-3 is en blijft Dr. Mamdooh Ghoneum, professor op de afdeling immunologie aan de Drew University of Medicine and Science in de Verenigde Staten. De afgelopen twintig jaar heeft hij onderzoek gedaan naar allerlei stoffen die het immuunsysteem kunnen versterken, maar naar eigen zeggen is ImunoBran MGN-3 het meest effectieve immuuncomplex dat hij ooit heeft getest.

ImunoBran MGN-3 uiterst effectief bij kanker in een laat stadium wanneer het gebruikt wordt in combinatie met conventionele behandelingen zoals chirurgie en/of chemotherapie (waarbij het grootste deel van de tumor verwijderd wordt), terwijl de verhoogde NK-celactiviteit de rest doet.

video image

NK-celactiviteit

mark iconOpbouw van het immuunsysteem