Het laden ...

Productbeschrijving


ImunoBran is een 100% natuurlijk product op plantaardige basis. De werkzame stof is de gepatenteerde verbinding MGN-3 van arabinoxylaan, die de polysacharidevezel van rijszemelen bevat (hemicellulose B), deze zijn enzymatisch gemodificeerd door een koolhydratencomplex van de geneeskrachtige Japanse Shiitake-paddenstoel (Lentinus edodes).

Arabinoxylaan is een ingrediënt dat veelal in grasgewassen zoals rijstkiemen, granen en tarwe voorkomt. Het is het basisbestanddeel van hemicellulose, waarmee celwanden gevormd worden. Het is een soort dieetvezel. Uit recent onderzoek blijkt dat het een belangrijke rol in de vertering en de opname van voedingsstoffen speelt, dat het een gezonde ontlasting bevordert en het aantal nuttige darmbacteriën helpt te verhogen. 1 kg rijstzemelen bevat naast allerlei dieetvezels ook 3 tot 5 gram hemicellulose B, die als on misbaar onderdeel van immuniteitsversterking wordt beschouwd.

Waarvoor is het bestemd: ImunoBran is immunomodulator, d.w.z. het bouwt het immuunsysteem niet kunstmatig op zoals immuunboosters of immunostimulanten. ImunoBran herstelt het evenwicht tussen biologische parameters en verhoogt geen specifieke parameters ten nadele van de overige. Daarom heeft het geen bijwerkingen.


Contra-indicaties: 
Als puur natuurlijk product heeft het geen bijwerkingen. De enige contra-indicatie van ImunoBran MGN-3 is natuurlijk het gebruik van immunosupressieve middelen (remmers van het afweersysteem). Het spreekt vanzelf dat tijdens een afweer-onderdrukkende behandeling het gebruik van middelen die immuniteit ondersteunen (ImunoBran) contraproductief zou zijn. In ieder geval dient altijd een arts geraadpleegd te worden!


Dossering: 
In het algemeen geldt dat hogere doses ImunoBran het optimale niveau van het immuunsysteem sneller bereiken, daarom worden ze aanbevolen voor serieuze gevallen waarbij het belangrijk is dat het herstel snel komt. Dosering bij volwassenen varieert van 1000 mg per dag (1 zakje of 4 tabletten) tot 3000 mg per dag (3 zakjes of 12 tabletten). Een relatief gezonde volwassene met verkoudheid of infectie zou voor de algemene bescherming van de immuniteit en ziektepreventie 1000 mg per dag nodig hebben. Bij ernstiger immuundeficiëntie of bij de noodzaak van sneller herstel wordt 1 zakje per dag (4 tabletten of 15 mg / kg / dag) gebruikt. Bij zeer ernstige kanker gerelateerde immuundeficiënties worden 3 zakjes (12 tabletten of 45 mg / kg / dag) gedurende 2 maanden gebruikt, daarna wordt de dosering tot de onderhoudsdosis van 1 zakje (4 tabletten) per dag teruggebracht. Indien er tijdens de onderhoudsdosis behandelingen zoals chemotherapie of bestraling toegepast worden is het wenselijk om de dosis weer op 3 zakjes per dag (of meer) te verhogen, telkens een week voorafgaand aan de behandeling en een aantal weken erna. Het is beter om de doses over de hele dag tussen de maaltijden te spreiden.

Toedieningswijze: Zakje openmaken en de inhoud in een drankje laten oplossen. Roeren en opdrinken. De poeder kan ook direct met een drankje ingenomen worden.

Alternatief productIngeval u om welke reden dan ook ImunoBran in poedervorm niet kunt innemen, is het middel ook in de vorm van tabletten ImunoBran 250 beschikbaar.


1 zakje ImunoBran 1000 bevat:

Gepatenteerde* verbinding van MGN-3 arabinoxylaan1000 mg
Microkristallijne cellulose 500 mg
Maïszetmeel 260 mg
Dextrine 200 mg
Calciumfosfaat 40 mg


ImunoBran wordt door het Japanse farmaceutische bedrijf 
Daiwa Pharmaceutical Co, Ltd., Tokyo geproduceerd.

Bestellen

Andere producten voor jou

2x ImunoBran 250

ImunoBran herstelt het evenwicht tussen biologische parameters en verhoogt geen specifieke parameters ten nadele van de overige.

Product detail

ImunoBran 1000

30 zakjes

ImunoBran is een 100% natuurlijk product op plantaardige basis.

Product detail

Bekijk reviews

Een multipel myeloom / Adam, Gent


Adam (45) uit Gent, die in maart 2016 gediagnosticeerd werd een multipel myeloom. Adam begon in april 2017 met een dagelijkse dosis van 3 gram ImunoBran samen met andere supplementen zoals zoetwatera...lgen en vitamine B12. Adam niveaus van witte bloedcellen toonden een significante verbetering met waarden, die naar de normale staat terugkeerden. Adam bleef werken in een voltijdse dienstbetrekking en genoot van een normaal leven. Hij bleef ImunoBran gebruiken.

Borstkanker / Loise, Beringen


Tegenwoordig stijgt constant het aantal van gevallen, wanneer borstkanker wordt gediagnosticeerd. Mijn geval begon met een sonografisch onderzoek of misschien al vroeger door veranderingen die ik op m...ijn borst zag. Ik was 58 jaar oud, toen ik de beslissing nam, om een sonografisch onderzoek te laten doen. Nog altijd hoor ik de twee woorden die de arts zei: fibrose, maligne. Omdat het onderzoek in een privékliniek plaatsvond, vroeg mijn arts om een mammografisch beeld. Het resultaat was, behalve een kleine calcificatie, zuiver, maar een herhaald sonografisch onderzoek bevestigde de diagnose. Na gewone onderzoeken volgde de operatie en daarop volgden de dagen van wachten op het histologisch resultaat. De diagnose was positief en ik kreeg 30 bestralingen en daarna noch 5 jaren hormonale therapie. Door de zusters in het radiotherapiecentrum werd ik e rop gewezen, dat elke patiënt op deze behandeling anders kan reageren. Ik dacht naïef, dat het iets gelijks als solarium is. Al tijdens de eerste week begreep ik mijn vergissing. Ik was moe, voelde de misselijkheid, had absoluut geen lust om te eten en was duizelig. Ik hoopte, dat mijn lichaam zich zou gaan aanpassen, maar dat gebeurde niet en het was steeds slechter. In de tweede helft van de therapie sprak ik over deze problemen met mijn vriendin en van haar kreeg ik de aanbeveling voor het middel ImunoBran, omdat ze goede ervaringen daarmee had. In het begin moest ik hogere doseringen nemen: 1e dag – 1 pakje van het middel elke twee uren, 2e dag – 5 pakjes door de dag en vanaf de 3e dag 3 doseringen per dag. Op de derde dag al voelde ik een verbetering van mijn gezondheidstoestand en op het einde van de 4e dag meldde ik dit positief nieuws ook aan mijn vriendin. Met de radiotherapie was ik in december 2015 klaar en door de hele winter werd ik niet ziek. De door radiotherapie zwakkere immuniteit is weer hersteld en ik begin al mijn 2e jaar na de operatie. Tot nu toe is alles in orde, maar ik ben wel van plan, om opnieuw met ImunoBran te beginnen, om eventuele complicaties te voor komen die door een eventuele ziekte veroorzaakt kunnen worden. Ik besloot, om mijn verhaal te vertellen en andere mensen met een gelijk probleem te helpen.