Het laden ...

Opgelet: valse producten!

Verklaring van de firma BG Trading Sp. z o.o., de exclusieve distributeur van de producten Bi.Bran® MGN-3 (vroeger BioBran).

Geachte dames en heren,

hierbij willen we alle klanten die verontrust en misleid zijn door oneerlijke concurrenten, inlichten dat de firma BG Trading Sp. z o.o. met zetel te Krakau de exclusieve distributeur is van de producten Bi.Bran® MGN-3 (vroeger BioBran) in Polen. Ons product wordt al meer dan 10 jaar op de Amerikaanse en Japanse markt verkocht, waar het erg gewaardeerd wordt door de klanten. Bi.Bran MGN-3 was en blijft in het centrum van de belangstelling van wetenschappelijk en klinisch onderzoek dat in Japan, de Verenigde Staten en Europa wordt gevoerd. De samenstelling van het product is getest en de unieke formule is nooit gewijzigd. Informatie over een nieuwe versie (nieuwe generatie) Bi.Bran® MGN-3 (vroeger BioBran) is dus niet waar. Dit zijn acties van de concurrentie die probeert ons product te imiteren. BioBran heeft geen opvolger in de vorm van een product van een nieuwe generatie.

De producent van ons voedingssupplement is Daiwa Pharmaceutcal Co. Ltd. Japan en enkel deze firma heeft de rechten op BioBran (als gedeponeerd merk). In Europa, en dus ook in Polen, heeft DHD (Europe) Ltd het exclusieve recht voor de distributie en heeft het recht op exclusieve verkoop van Bi.Bran® MGN-3 (vroeger BioBran) in Polen aan ons overgedragen. Geen enkel andere firma dan BG Trading Sp. z o.o. heeft het recht Bi.Bran® MGN-3 in Polen te verkopen.

Alle andere producten die suggereren dat ze de opvolger van BioBran zijn, dienen te worden beschouwd als een poging om zich uit te geven voor onze originele producten. We willen u informeren dat deze producten niets gemeen hebben met Bi.Bran® MGN-3 (vroeger BioBran). Gelieve voorzichtig te zijn bij de aankoop van deze producten, want wij nemen er geen verantwoordelijkheid voor. We weten niet of deze producten wetenschappelijk en klinisch onderzocht zijn en of ze veilig kunnen worden toegepast. Zo’n garantie geven we enkel voor het originele Bi.Bran MGN-3 (vroeger BioBran).

BG Trading Sp. z o.o. zal juridische stappen ondernemen tegen firma’s die de regels van de eerlijke concurrentie schenden.

In geval van twijfel kunt altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Verklaring van de firma BG Trading om te downloaden